mboost-dp1
Jeg er ham...
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
XorpiZ (6044) skrev:.. der da lige vil pointere at Ronnis blog er en joke/fake/for sjov.
..der gerne vil have noget dokumentation :D for der findes virkelig folk der er så snotdumme som Ronni der..
..der lige har lavet dansk opgave, og smutter igang nu :P
Jonasdonbaek (6040) skrev:Haha xD bor du i en lejlighed eller hvad? :D
...der bor i lejlighed.
...der forventer en 'informativ' rating :D
pewbe (6068) skrev:...der bor i lejlighed.
...der forventer en 'informativ' rating :D
..der også bor i en lejlighed!
..der siger til Pewbe at han fik sin information rating som han havde ønsket sig :D
...der har problemer : http://newz.dk/forum/tagwall/defekt-router-96147#n...
...der siger til #6078 at det da nok koster 50 øre i strøm.
..der gerne lige vil reklamere lidt for sin nye tråd: http://macnation.newz.dk/forum/mac/netvaerksdeling...
..der virkelig gerne vil have noget hjælp til ovenstående! :(
..der virkelig gerne vil have noget hjælp til ovenstående! :(
gnarfsan (6088) skrev:Hvordan vil du ellers få et hårdkogt æg?
Nu var det jo et blødkogt æg jeg ville have ;)
Ronson (6089) skrev:Ja - jeg vil koge et æg (til) "blødkogt" (tilstand)
Jamen undskyld .. jeg kan ikke finde ud af at koge et æg (til) "blødkogt" (tilstand) så. Tilfreds?
Jonasdonbaek (6070) skrev:..der også bor i en lejlighed!
...der gerne vil vide hvad det har med sagen at gøre? xD
#6090.
Så længe google findes er der ikke nogen undskyldning.
Sæt vandet over til at koge.
Når vandet koger, læg da æggene forsigtigt i gryden med en ske.
Kog ægget under låg i 7 minutter, og skyl straks med koldt vand og server.
Kogetiden forøges med 10 sekunder for hvert ekstra æg.
Ingredienser:
2 Æg
5 dl vand
Opskriften er baseret på æg i Large (L) størrelse
Så længe google findes er der ikke nogen undskyldning.
Sæt vandet over til at koge.
Når vandet koger, læg da æggene forsigtigt i gryden med en ske.
Kog ægget under låg i 7 minutter, og skyl straks med koldt vand og server.
Kogetiden forøges med 10 sekunder for hvert ekstra æg.
Ingredienser:
2 Æg
5 dl vand
Opskriften er baseret på æg i Large (L) størrelse
...der mener at denne guide forklarer det på en rimelig måde.
Nu har jeg kogt æg i mange år på denne måde, og det virker!! Husk at man skal gøre det med låg på. Hvis man er bekymret for 'halve æg', kan man jo lige rulle lidt med gryden halvvejs igennem, hvilket jeg dog aldrig gør.
Ligeledes med f.eks. Broccoli, blomkål o.lign., ½-1 deciliter vand er RIGELIGT. Og man undgår udkogte splatter-ting :)
Ligeledes med f.eks. Broccoli, blomkål o.lign., ½-1 deciliter vand er RIGELIGT. Og man undgår udkogte splatter-ting :)
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.