mboost-dp1

Mad skal der til


Gå til bund
Gravatar #1 - Corholio
12. jul. 2007 07:48
Den stramme kok

og jo... den kan ses på arbejdet, ingen snavs.

Det er go' humor - og så mere humor at vores kantine (indtil for nylig) byggede på en del af hans principper. Især den med majsen...
Gravatar #2 - trylleklovn
12. jul. 2007 13:27
wtf?
Gravatar #4 - Saxov
12. jul. 2007 15:43
Der lægges to lag køkkenrulle på at skærebræt
Baconstykkerne lægges ovenpå, og endnu to lag køkkenrulle ovenpå
Der trykkes hårdt så fedtet bliver opsuget


Hvad fanden er det for en homo måde at behandle god bacon på...! :)
Gravatar #5 - Kan.Du.Huske.Hvem.Jeg.Var
12. jul. 2007 15:55
Hallo hallo hallo... Det her er et af de (få) områder min hjemmeside kan være med på, hurra!!!

http://www.gumlebumle.dk/?side=51&artikel=baco...

eller som link:

link til Gumlebumle.dks Artikel "Alt om bacon"

NB.. Jeg garantere ikke for eventuel madforgiftning!
Gravatar #6 - Dreadnought
12. jul. 2007 16:25
#4 Ja helt enig. Bacon skal behandles med en skraldespand.
Gravatar #7 - Chewy
14. jul. 2007 17:13
Hva fanden er meningen med den side???!!
Gravatar #8 - Kan.Du.Huske.Hvem.Jeg.Var
14. jul. 2007 18:16
#7 Hvilken side? .. #1's eller min?
Gravatar #9 - Azuria
14. jul. 2007 18:21
#8 Interresant at du føler, du er nød til at spørge. :)
Gravatar #10 - Modvig
14. jul. 2007 18:39
Jeg tror det er lidt ligesom en "man sku vidst ha været der", jeg ser kun nogle lidt halvklamme retter og en bøsset ung mand i jogginset? Er jeg helt ved siden af?
Gravatar #11 - Kan.Du.Huske.Hvem.Jeg.Var
14. jul. 2007 18:48
#9 ja ikke? :D

Vi bliver bare nød til at skaffe læsere der synes siden er griner nok snart.. :D
Gravatar #12 - Azuria
14. jul. 2007 18:52
#10 Nej, det var bestemt også min tanke...

#9 Prøv med noget brugbart indhold, det skaffer besøgende helt af sig selv. :)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login