mboost-dp1
Jeg er ham...
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
brostenen (72797) skrev:CBM (72794) skrev:...Som ikke så sig for på Amazon og fik købt et par billige men ret skod membran et hånds tastaturer med regnbuelys som ikke kan ændres
...Der efterfølgende fik bestilt noget bedre
...Der mangler en god idé til brug af de to
...Der overvejer om man skulle forsøge at lave dem til et split keyboard og/eller forsyne dem med mekaniske taster
...Der tænker at de evt kan bruges i hans retro lab i sommerhuset
Hvis der er plads inde i tastaturet, så byg en RaspberryPI-Zero ind i et tastatur. Det giver gode muligheder for emulering af gamle 8-bit computere.
der er desværre ikke plads og jeg kan ikke åbne dem
men pt bruger jeg dem på amiga og playstation 2
Hånter (72808) skrev:brostenen (72807) skrev:...der ikke ved noget om vin priser. Så jeg kom til at bruge en Amerone fra 2013 til julesovsen.
Bare fordi der står "amarone" på flasken behøver den hverken at være god eller dyr ;)
Min svigerfar slog den op på sin vin-app. 250 spir' flasken. Og den smagte rigtig godt.
brostenen (72809) skrev:Hånter (72808) skrev:brostenen (72807) skrev:...der ikke ved noget om vin priser. Så jeg kom til at bruge en Amerone fra 2013 til julesovsen.
Bare fordi der står "amarone" på flasken behøver den hverken at være god eller dyr ;)
Min svigerfar slog den op på sin vin-app. 250 spir' flasken. Og den smagte rigtig godt.
Så skal den da også i saucen brosten.
Tænker bare, at hvis du havde puttet kiwi vin i, så ville smagen have været en helt anden.
dugfrisk (72810) skrev:
Så skal den da også i saucen brosten.
Tænker bare, at hvis du havde puttet kiwi vin i, så ville smagen have været en helt anden.
True that... :-D
På den anden side, så var sovsen nu også meget god. Jeg kogte fond' på indmaden (minus leveren) og reducerede den kraftigt. I den røg der godt med fløde, ribs gele og ting så som peber og så videre. Så blev den jævnet og fuck hvor var den god. Anden var i ovnen fra 11:30 til 18:00 og de brunede kartofler havde den helt rigtige gyldne og nærmest orange brune farve. Det var to ænder a' 3 kilo stykket, før de blev stegt. Naturligvis huskede jeg at bruge belle de boskoop æbler. Man kan altså ikke bruge de der søde spiseæbler til fed and. Det skal være så syrlige og grynede æbler som muligt.
brostenen (72811) skrev:dugfrisk (72810) skrev:
Så skal den da også i saucen brosten.
Tænker bare, at hvis du havde puttet kiwi vin i, så ville smagen have været en helt anden.
True that... :-D
På den anden side, så var sovsen nu også meget god. Jeg kogte fond' på indmaden (minus leveren) og reducerede den kraftigt. I den røg der godt med fløde, ribs gele og ting så som peber og så videre. Så blev den jævnet og fuck hvor var den god. Anden var i ovnen fra 11:30 til 18:00 og de brunede kartofler havde den helt rigtige gyldne og nærmest orange brune farve. Det var to ænder a' 3 kilo stykket, før de blev stegt. Naturligvis huskede jeg at bruge belle de boskoop æbler. Man kan altså ikke bruge de der søde spiseæbler til fed and. Det skal være så syrlige og grynede æbler som muligt.
Min mund smelter i stykker lige nu. Det lyder sgu delikat. De æbler der, skal jeg lige huske, en anden gang. Dampet i vanilie?
Ronson ⅍ (72815) skrev:dugfrisk (72812) skrev:Min mund smelter i stykker lige nu. Det lyder sgu delikat. De æbler der, skal jeg lige huske, en anden gang. Dampet i vanilie?
Dampet i vanilje?
Er æblerne kogt i sukker og vanilie?(forestillede mig de der halve æbler, med ribsgele)
Nååå ups. Det er til at proppe op i anden. MIn fejl.
dugfrisk (72814) skrev:brostenen (72813) skrev:dugfrisk (72812) skrev:
Min mund smelter i stykker lige nu. Det lyder sgu delikat. De æbler der, skal jeg lige huske, en anden gang. Dampet i vanilie?
Dampet i vanille?
Du koger æblerne i sukker og vanilie?
Nej... Det kunne jeg aldrig finde på at gøre til jul. De må på ingen måde være søde, når de skal ind i en and. At de er super syrlige, er meningen, da anden er så fed.
Hvis ikke jeg kan få fat på belle de boskoop æbler, så benytter jeg lime, citron, persille, svampe, hvidløg, salt of peber som fyld i anden.
dugfrisk (72816) skrev:Ronson ⅍ (72815) skrev:dugfrisk (72812) skrev:Min mund smelter i stykker lige nu. Det lyder sgu delikat. De æbler der, skal jeg lige huske, en anden gang. Dampet i vanilie?
Dampet i vanilje?
Er æblerne kogt i sukker og vanilie?(forestillede mig de der halve æbler, med ribsgele)
Nååå ups. Det er til at proppe op i anden. MIn fejl.
Nemmerlig. Meningen er at tilføje syre til fedmen. Ribs gele er i sovsen som jeg skrev. For at give både syre og sødme. Til jul, er ren sukker i sovsen banlyst.
brostenen (72818) skrev:dugfrisk (72816) skrev:Ronson ⅍ (72815) skrev:dugfrisk (72812) skrev:Min mund smelter i stykker lige nu. Det lyder sgu delikat. De æbler der, skal jeg lige huske, en anden gang. Dampet i vanilie?
Dampet i vanilje?
Er æblerne kogt i sukker og vanilie?(forestillede mig de der halve æbler, med ribsgele)
Nååå ups. Det er til at proppe op i anden. MIn fejl.
Nemmerlig. Meningen er at tilføje syre til fedmen. Ribs gele er i sovsen som jeg skrev. For at give både syre og sødme. Til jul, er ren sukker i sovsen banlyst.
https://www.alt.dk/mad/opskrift/abler-med-gele
...Der er blevet glad for antix
...Der fjernede default bookmarks med det samme
...Der oplever at antix er bedre og hurtigere end puppy samt mere "normal"
...Der er i gang med at studere Debian via youtube
...Der fjernede default bookmarks med det samme
...Der oplever at antix er bedre og hurtigere end puppy samt mere "normal"
...Der er i gang med at studere Debian via youtube
dugfrisk (72820) skrev:https://www.alt.dk/mad/opskrift/abler-med-gele
Tusinde tak for tippet. Jeg har aldrig lavet sådan noget, eller smagt det. Men de er værd at huske på, hvis der er tid til at lave dem til næste jul.
Gad vide hvor man normalt spiser det henne i landet til jul? Jeg har aldrig set dem på hverken fyn eller i jylland.
#22
Tror det er VILDT forskelligt hvad man spiser. I min "baghave" er jeg stødt på alt fra flæskesteg, over and til gås. Dog aldrig kalkun - hvilket vel også er fair nok. Importeret pis :P
Er vokset op med gås selv, og hold nu kæft det kan smage så englene synger.
Tror det er VILDT forskelligt hvad man spiser. I min "baghave" er jeg stødt på alt fra flæskesteg, over and til gås. Dog aldrig kalkun - hvilket vel også er fair nok. Importeret pis :P
Er vokset op med gås selv, og hold nu kæft det kan smage så englene synger.
PHP-Ekspert Thoroughbreed (72823) skrev:#22
Tror det er VILDT forskelligt hvad man spiser. I min "baghave" er jeg stødt på alt fra flæskesteg, over and til gås. Dog aldrig kalkun - hvilket vel også er fair nok. Importeret pis :P
Er vokset op med gås selv, og hold nu kæft det kan smage så englene synger.
Jeps... Man ser ikke mange medister pølser på det nordjyske julebord den 24'ende.
... der skal finde ud af hvad han skal lave til nytaarsaften (alene)
I har 12 timer til at komme med forslag!
I har 12 timer til at komme med forslag!
Jo, det endte det ogsaa med.Hånter (72829) skrev:Claus Jørgensen (72826) skrev:... der skal finde ud af hvad han skal lave til nytaarsaften (alene)
I har 12 timer til at komme med forslag!
Skal du ikke bare have en konge beef wellington?
Med en god Bordeaux til?
Er i gang med at forberede den nu!
Godt nytår - og til orientering så Claus' wellington skide god ud. Og vil vove den påstand at han havde tømmermænd i maven hvis han åd det hele selv :D
Claus Jørgensen (72835) skrev:... der har sagt op
... der flyter tilbage til Sverige i Februar
Claus Jørgensen (72838) skrev:
Jeg skal vaere trykker. Bare til mobilen. Dvs. mobiludvikling (iOS) af diverse nyhedsapps.
Ikke så overraskende - vi har jo længe haft et indtryk at firmakulturen i det gamle firma ikke var optimalt for dig.
#43
Jeg er ikke subscriber paa at man ikke maa brokke sig over den teknologi man arbejder med. Jeg hader fanbois.
Apple laver saa uendeligt mange fejl i deres produkter, men brugerne giver bare appudviklerne skylden, ikke Apple selv. Hell, Xcode crasher stadigvaek 1-2 gangen om ugen (plejede at vaere 1-3 gange om dagen)
Og jeg blev engang naesten fyret for at snakke grimt om det produkt jeg arbejde paa hos Microsoft (Skype for Business) paa et internt Microsoft forum. Og det var endda efter at vi var begyndt at bruge Teams.
Udviklere som ikke ser nogen fejl i den teknologi de arbejder med er i min erfaring altid ret daarlige udviklere. Og specielt i iOS udvikling er der mange af den slags.
Jeg er ikke subscriber paa at man ikke maa brokke sig over den teknologi man arbejder med. Jeg hader fanbois.
Apple laver saa uendeligt mange fejl i deres produkter, men brugerne giver bare appudviklerne skylden, ikke Apple selv. Hell, Xcode crasher stadigvaek 1-2 gangen om ugen (plejede at vaere 1-3 gange om dagen)
Og jeg blev engang naesten fyret for at snakke grimt om det produkt jeg arbejde paa hos Microsoft (Skype for Business) paa et internt Microsoft forum. Og det var endda efter at vi var begyndt at bruge Teams.
Udviklere som ikke ser nogen fejl i den teknologi de arbejder med er i min erfaring altid ret daarlige udviklere. Og specielt i iOS udvikling er der mange af den slags.
...der tænker lidt på MAGA klovnene som render rundt i USA. Der er et aspekt jeg ikke forstår. Siden Trump er blevet "venner" med Kim. Så er Nord Korea blevet noget godt for de største MAGA klovne. MEN.... Hvis man nævner den skandinaviske velfærdsmodel, så kalder de det for kommunisme og brud på deres personlige frihed og så videre.
Gad vide hvor kæden er faldet af for dem?
Gad vide hvor kæden er faldet af for dem?
Kan den spises?
... som var til et indlæg om organiske elevatorer som jeg lige nu så var pænt mange indlæg siden...
længe leve caching...
... som var til et indlæg om organiske elevatorer som jeg lige nu så var pænt mange indlæg siden...
længe leve caching...
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.