mboost-dp1
Jeg er ham...
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
Ronson (6699) skrev:Har prøvet en mulliard forskellige bunde og alle er lige ringe, eller i hvert fald dårligere end bundene på en god hjembragt pizza eller Ristorante for den sags skyld.
Det er nok bare din ovn, der sutter røv. Hvis den ikke varmer nok nedefra, så er det klart, at bunden ikke bliver sprød og dejlig.
Pizzaer fra traditionelle gurkerpizzeriaer er heller ikke noget at råbe hurra for, men jeg medgiver gerne, at det lokale "italienske" (det er vist også gurkerejet) pizzeria med brændefyret stenovn slår mine egne køkkenkreationer.
Hjemmelavet pizza er helt klart det bedste. Jeg synes pizzariaerne, i hvert fald her på sydssjælland og øerne, laver bunden alt alt for tynd og bruger en for dårlig ost.
#6703
Frysepizzaer er forbagte, derfor skal de mere eller mindre bare opvarmes.
#6703
Frysepizzaer er forbagte, derfor skal de mere eller mindre bare opvarmes.
Frysepizzaer har så tynd bund, at de ikke kan blive andet end sprøde. Det er ligesom at æde knækbrød med kødaffald.
I skuffer mig. :(
I skuffer mig. :(
#6705 hvis du nogen sinde kommer til det mørke jylland, skal du en tur forbi cosa mia der for du en helt tilpas bund og fyld nok til at få de fleste til at gi op
bedste link jeg kunne finde
pt. koster de billigste 110 og den dyreste 8000 (skal bestilles 8 uger i forvejen)
bedste link jeg kunne finde
pt. koster de billigste 110 og den dyreste 8000 (skal bestilles 8 uger i forvejen)
... der lige troller lidt:
#6688+#6691: Så, børnlil, nu falder i til ro og leger pænt. Comprende?
Uenig. Mange af de nydansker pizzeriaer der skyder op rundt omkring kan ikke lave pizza. Det de laver kan bedst kaldes for rod. Ydermere, kommer det an på erfaring med mad/pizzalavning om din er bedre end andres. Med tilstrækkelig erfaring vil du næsten altid kunne lave bedre pizza. Så, vi laver lige listen om:
Pizza fra rigtigt pizzeria / Hjemmelavet pizza (erfaren) > Pizza fra Pizzaria (altså et "dårligt" pizzeria) > Ristorante Frysepizza > Andre frysepizzaer > Hjemmelavede pizzaer (uerfaren).
#6688+#6691: Så, børnlil, nu falder i til ro og leger pænt. Comprende?
Ronson (6699) skrev:Pizza fra pizzeria > Ristorante frysepizza > andre frysepizzaer > hjemmelavede pizzaer
Uenig. Mange af de nydansker pizzeriaer der skyder op rundt omkring kan ikke lave pizza. Det de laver kan bedst kaldes for rod. Ydermere, kommer det an på erfaring med mad/pizzalavning om din er bedre end andres. Med tilstrækkelig erfaring vil du næsten altid kunne lave bedre pizza. Så, vi laver lige listen om:
Pizza fra rigtigt pizzeria / Hjemmelavet pizza (erfaren) > Pizza fra Pizzaria (altså et "dårligt" pizzeria) > Ristorante Frysepizza > Andre frysepizzaer > Hjemmelavede pizzaer (uerfaren).
...der da lige hopper med på bølgen og råber: hjemmelavet -> Goza's pizzaer i Fredericia - > Effe's pizzaer i Fredericia -> Alle andre pizzarier i Fredericia -> Frysepizzaer fra rema med ost i skorpen -> Alle andre frysepizzaer - > frosne hårde tørre pizzabrød med minimalt fyld.
...der har haft en fuldstændig ubrugelig samtale med en hudlæge som intet ville foretage sig før udslættet på knæet var meget værre og var begyndt at væske. Et mindre irriterende udslet er jo ikke op til den standard de var vant til at tage prøver fra. Yay for det danske sundhedssystem og valgfaget "snobberi" for læger.
...der har haft en fuldstændig ubrugelig samtale med en hudlæge som intet ville foretage sig før udslættet på knæet var meget værre og var begyndt at væske. Et mindre irriterende udslet er jo ikke op til den standard de var vant til at tage prøver fra. Yay for det danske sundhedssystem og valgfaget "snobberi" for læger.
#6720
Ancient greek lyder ældre end 1800-tallets italien ^^
http://en.wikipedia.org/wiki/Pizza skrev:The Ancient Greeks covered their bread with oils, herbs, and cheese. The Romans developed placenta, a sheet of flour topped with cheese and honey and flavored with bay leaves.
Ancient greek lyder ældre end 1800-tallets italien ^^
#6721: Så kan du også sige at franskmændende opfandt computeren, da Joseph-Marie Jacquard byggede en af de første computere?
Eller måske grækerne?
Måske de, der opfandt brødet fandt på pizzaen? Mon dog.
Desuden, hvis du læser ordentligt efter, på første linie, står der:
Neapolitan = Naples = Napoli.
Eller måske grækerne?
Måske de, der opfandt brødet fandt på pizzaen? Mon dog.
Desuden, hvis du læser ordentligt efter, på første linie, står der:
Pizza (pronounced /ˈpiːtsə/ ( listen) or /ˈpiːdzə/; Italian: [ˈpit.tsa]) is a world-popular dish of Neapolitan origin
Neapolitan = Naples = Napoli.
LinguaIgnota (6706) skrev:Frysepizzaer har så tynd bund, at de ikke kan blive andet end sprøde. Det er ligesom at æde knækbrød med kødaffald.
I skuffer mig. :(
DIN MOR SKUFFER MIG.
#6723
Det er jeg helt sikker på, de ville finde åndssvagt morsomt i Zimbabwe. Men jeg, som et civiliseret menneske, falder ikke på halen over afrikansk komik. Sorry, altså.
Du behøver i øvrigt ikke at kommentere yderligere - jeg skal nok give et kald, når der er bomuld, der skal plukkes.
-
-
-
-
- Oh no, he didn't! :O
Det er jeg helt sikker på, de ville finde åndssvagt morsomt i Zimbabwe. Men jeg, som et civiliseret menneske, falder ikke på halen over afrikansk komik. Sorry, altså.
Du behøver i øvrigt ikke at kommentere yderligere - jeg skal nok give et kald, når der er bomuld, der skal plukkes.
-
-
-
-
- Oh no, he didn't! :O
LinguaIgnota (6724) skrev:#6723
Det er jeg helt sikker på, de ville finde åndssvagt morsomt i Zimbabwe. Men jeg, som et civiliseret menneske, falder ikke på halen over afrikansk komik. Sorry, altså.
Du behøver i øvrigt ikke at kommentere yderligere - jeg skal nok give et kald, når der er bomuld, der skal plukkes.
-
-
-
-
- Oh no, he didn't! :O
..nu ligger landet sådan at jeg er 25% tysker, og 75% dansker? :)
Så kan du æde dit Zimbabwe uld helt selv :*
Jonasdonbaek (6732) skrev:..nu ligger landet sådan at jeg er 25% tysker, og 75% dansker? :)
Så kan du æde dit Zimbabwe uld helt selv :*
Nope, du er 100% blandingsprodukt, Nøjagtigt som 90% af befolkningen er.
Jakob Jakobsen (6733) skrev:Jonasdonbaek (6732) skrev:..nu ligger landet sådan at jeg er 25% tysker, og 75% dansker? :)
Så kan du æde dit Zimbabwe uld helt selv :*
Nope, du er 100% blandingsprodukt, Nøjagtigt som 90% af befolkningen er.
..der takker Jakob for sin støtte!
Doh09 (6735) skrev:der synes lingualgnota's ide med at flamebaite alle mine indlæg er lidt tam...
Fuckin' fixed. Cry baby.
Jakob Jakobsen (6743) skrev:...der netop, på de hårde måde, fandt ud af at låsen på hårtrimmeren ikke virker mere.
..der synes det er god humor!
Så, pikfjæs, nu har jeg rated neutral på dine indlæg. Det var jo bare en slags praktisk vittighed, altså. - 95% af dine indlæg er så vanilje, at jeg ikke kan have en holdning til dem anyway.
@Uptight bitches
Hvor mange fucking smilies skal jeg smide på bordet, før I indser, at jeg nogle gange er for spas og humor? :) :) :) :) :)
Jeg er lissom godt klar over, at Jonasdonbraek ikke er kulsort neger. Mine friskfyrsagtige kommentarer ville jo nærmest være stødende, hvis han var. Jeez. Det er sgu da tydeligt for enhver, at han mere ligner en koreaner.
@Uptight bitches
Hvor mange fucking smilies skal jeg smide på bordet, før I indser, at jeg nogle gange er for spas og humor? :) :) :) :) :)
Jeg er lissom godt klar over, at Jonasdonbraek ikke er kulsort neger. Mine friskfyrsagtige kommentarer ville jo nærmest være stødende, hvis han var. Jeez. Det er sgu da tydeligt for enhver, at han mere ligner en koreaner.
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.