mboost-dp1
Forbrugerråd: Seltin ... lad være!
Jeg købte for et par uger siden Seltin. Det sunde alternativ. Jeg tænkte; hvad fanden det gør vel ikke ondt.
Produktet indeholder kun 50% salt og skulle derfor være sundere. De sidste 50% består af 40% kaliumklorid, 10% magnesiumsulfat, antiklumpningsmiddel E551 og jod.
Det smager af salt, dog med en svag bismag som jeg vil betegne sødelig. Problemet er bare at det er lidt dyrere end normalt salt og man ender op med at bruge dobbelt så meget.
Så lad det endelig stå på hylden.
Produktet indeholder kun 50% salt og skulle derfor være sundere. De sidste 50% består af 40% kaliumklorid, 10% magnesiumsulfat, antiklumpningsmiddel E551 og jod.
Det smager af salt, dog med en svag bismag som jeg vil betegne sødelig. Problemet er bare at det er lidt dyrere end normalt salt og man ender op med at bruge dobbelt så meget.
Så lad det endelig stå på hylden.
[En smule offtopic]
#1
Jeg vil anbefale dig at skære drastisk ned på saltforbruget, for det er virkelig langt værre, end man kan forestille sig. Efter Finland "bad" (okay, de satte nok nærmere en pistol for tindingen af) firmaerne at mindske deres forbrug af salt i produktionen voldsomt, finde alternative konserveringsmidler eller bruge andre krydderier, så er antallet af blodpropper faldet med ca. 75% over en kort årrække. Konklusion: Salt er ikke bare skadeligt, det er dødeligt... Så drop det og overtal din roommate, kæreste eller forældre at bruge noget andet.
#1
Jeg vil anbefale dig at skære drastisk ned på saltforbruget, for det er virkelig langt værre, end man kan forestille sig. Efter Finland "bad" (okay, de satte nok nærmere en pistol for tindingen af) firmaerne at mindske deres forbrug af salt i produktionen voldsomt, finde alternative konserveringsmidler eller bruge andre krydderier, så er antallet af blodpropper faldet med ca. 75% over en kort årrække. Konklusion: Salt er ikke bare skadeligt, det er dødeligt... Så drop det og overtal din roommate, kæreste eller forældre at bruge noget andet.
Jeg har skam ikke noget stort saltforbrug. Min mutter lærte mig at lave maden ordenligt så det ikke er nødvendig at bruge salt og peber når man sidder ved bordet. Det er der overforbruget sker, da saltet ikke virker til fulde når det kun bliver drysset oven på. Og desuden mine smagsløg fungerer stadig og er ikke ødelagt af hverken rygning eller skoldhed kaffe.
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
Gå til bund