mboost-dp1
Things that make you go hmm -leg
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
kendis "APPS"
vil dog gerne komme med lidt information fra en bruger af "kardashian app":
[quote=https://itunes.apple.com/us/app/kim-kardashian-hollywood/id860822992?mt=8]
WARNING!!!!
vil dog gerne komme med lidt information fra en bruger af "kardashian app":
[quote=https://itunes.apple.com/us/app/kim-kardashian-hollywood/id860822992?mt=8]
WARNING!!!!
http://www.morethanaclub.dk/forum/viewthread.php?f...
Hej....Er der nogen der ved hvad den sang/melodi hedder, som bliver spillet de (få) gange GF scorer på stadion?
Kristjan skrev:Ja den hedder Jernbane Galoppen eller sådan noget lignende. Noget med tog og så galop!
Jeg er helt med på at man skal have det sjovt og velgørenhed er fint, meeen, er det der farvepulver særligt sundt at indånde eller få ned i jorden??
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/Video/2015/05/10/...
Det eneste de selv skriver er:
"Farveeksplosionerne til The Color Run består dybest set af maizena-mel og er 100% naturligt og ufarligt." - fint, men farvepigmenterne, hvad er de lavet af?
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/Video/2015/05/10/...
Det eneste de selv skriver er:
"Farveeksplosionerne til The Color Run består dybest set af maizena-mel og er 100% naturligt og ufarligt." - fint, men farvepigmenterne, hvad er de lavet af?
Ronson ⅍ (24010) skrev:Hvad er ideen med birkesfrø på madvarer?
[list=knep]
[li]De gør ikke noget godt for smagen[/li]
[li]De er ikke pæne mellem tænderne[/li]
[li]De ser ikke videre appetitlige ud[/li]
[/list]
Så hvorfor bliver vi ved med at bruge dem?
Jeg synes nu mine håndværkere ville blive ret så kedelig uden, jeg kan bestemt godt lide smagen, og vil da nødigt undvære dem.
Ronson ⅍ (24012) skrev:Hvis bagerne kunne få dem til at sidde fast i brøddet kunne jeg leve med det
Det er der altså nogen bagere der kan, vores fx. :)
#24014
En spansk er jo bare en tør XL-bolle? Hvis man vil have den "uden noget" burde man købe en ciabatta el. lign.
En spansk er jo bare en tør XL-bolle? Hvis man vil have den "uden noget" burde man købe en ciabatta el. lign.
Ronson ⅍ (24014) skrev:Men hvorfor købe håndværkere når man kan få spanske?
Et spanskt rundstykke er da noget af det kedeligste man kan få. Intet udenpå og absolut intet indeni. Udover luft.
Ronson ⅍ (24017) skrev:Jeg troede I havde gode bagere i syden? Her på egnen er den lige så blød som andre rundstykker indvendig men har et perfekt, tyndt og sprødt lag aller yderst.
Det har vi skam også ... Personligt er jeg ikke så kræsen, men tager da alligevel ofte en håndværker fremfor en spansk.
Den fynske variation med en brunsviger i midten er dog bedre end alt andet til sammen!
PHP-Ekspert Thoroughbreed (24019) skrev:Den fynske variation med en brunsviger i midten er dog bedre end alt andet til sammen!
Tænker du på en smørkage ?
http://www.ebager.dk/foto/Big/2048693047-wienerbr%...
Det er ihvertfald den nordjyske kage jeg lige tænker på ud fra den beskrivelse.
#24020
Nej. En overskåret rundstykke med et stykke brunsviger i midten. Lidt ligesom den klassiske udhulede halve franskbrød fyldt med romkugler.
Nej. En overskåret rundstykke med et stykke brunsviger i midten. Lidt ligesom den klassiske udhulede halve franskbrød fyldt med romkugler.
zymes (24023) skrev:PHP-Ekspert Thoroughbreed (24022) skrev:#24020
Nej. En overskåret rundstykke med et stykke brunsviger i midten. Lidt ligesom den klassiske udhulede halve franskbrød fyldt med romkugler.
Hvorfor ødelægge en god brunsviger, ved at pakke den ind i rundstykke?
Fordi at skyde en kanyle kage i blodåren er for bøvlet
Ronson ⅍ (24014) skrev:Spanske er som regel større, rundere og ikke hårde men sprøde.
De er lavet af samme dej. I hvert fald ved den bager jeg arbejdede ved.
Den primære forskel er, at spanske udstanses, æltes runde og får et drys mel på toppen, mens håndværkere bare stanses ud efter at være blevet vendt i birkes. Det er samme dej, samme maskiner.
gramps (24025) skrev:I hvert fald ved den bager jeg arbejdede ved.
Der hvor jeg arbejdede brugte vi, foruden hvedemel, sigtemel til de Spanske, men ikke til håndværkerene. (Eller var det omvendt?)
om man bruger præcis samme dej til alle rundstykker, kommer vel an på om man er bager eller brødpusher :)
Hængerøven (24027) skrev:At man får ratings af folk der ikke selv har kommenteret i flere måneder.
Hvorfor?
praktikant muffe AKA pewbe (24028) skrev:Hvorfor?
praktikant muffe AKA pewbe (24028) skrev:Jeres helt egen rating trold
praktikant muffe AKA pewbe (24028) skrev:Hvorfor?
Jeg ved ikke hvorfor.
Personligt synes jeg bare det er mærkeligt at "rate" på et forum man ikke er en aktiv del af.
Men hvorfor i gør det, har jeg ikke den fjerneste ide om.
At TV 2 bliver ved med at forsøge med deres dåse-klap på liveudsendelser. Deres overforbrug er virkelig ved at være ulækkert.
http://ronson.dk/newz/tv2sux.mp4
http://ronson.dk/newz/tv2sux.mp4
Ronson ⅍ (24034) skrev:At TV 2 bliver ved med at forsøge med deres dåse-klap på liveudsendelser. Deres overforbrug er virkelig ved at være ulækkert.
http://ronson.dk/newz/tv2sux.mp4
Lad være med at se TV2. Problem løst.
Ronson ⅍ (24039) skrev:Hah, så bliver newz et meget stille og kedeligt sted.
http://peecee.dk/uploads/052015/Ronson.png
Ronson ⅍ (24046) skrev:Folk der hele tiden skal holde pause og synke deres eget savl når de snakker.
Foretrækker du at de synkede dit savl istedet?
Det hedder forresten spyt.
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.